Butiker

Legend

Lokal spelbutik här i Växjö som driver försäljning av brädspel, figurspel, rollspel och samlarkortspel. Detta året tar vi med oss fullt sortiment i mån om utrymme.
Vi kommer ha ett nybörjarbord tillägnat kortspelet Magic the Gathering där vi lär ut regler och annat matnyttigt för de som är nyfikna på att börja spela.
Det kommer även finnas möjligheter att provspela diverse olika brädspel. Schema presenteras på plats så är ni nyfikna på att spela är det bara att komma in och fråga oss om tider.
Är ni uttråkade och känner att ni har ett behov av att egga er kreativa sida? Slå er ner vid vårt målarbord och prova på att måla en Warhammerfigur.

Mr. Mustache / Campus IT

Vi är en ny kort- och brädspels butik i Växjö! Ni hittar oss på LNU campus bredvid Pressbyrån!

Vi är också specialiserade på IT och dator/telefoni reparationer. Om du kommer till vår butik så har vi ett brett utbud av brädspel, kortspel, figurspel, och figur attiraljer; däribland Magic: The Gathering, Warmachine/Hoard, P3 Paint, och figurspel tillbehör. Om du vill kom hit och prata med oss eller testa ett av våra demo spel är det bara att titta in! Vi testar blandade spel över hela helgen på WSK!

Typ av spel: Butik

Arrangör: 1. the owner :  Hossein (Siavesh) Alirezaei Dizicheh

  1. Game demonstrator and store operator : Patrik Standar
  1. Game demonstrator and store operator: Romain Herault