Att bo på konventet

Det är trevligt och socialt att bo tillsammans med en massa andra likasinnade under några dagar. Om man vill kan man även använda fina ord i stil med “karaktärsdanande” och “ansvarsutvecklande” för att beskriva upplevelsen, men det behöver man inte.

SOVA

Det är inget tvång att faktiskt sova när man besöker konvent, men vi rekommenderar att man gör det ändå. Man blir gladare och trevligare för sin omgivning, orkar hitta på fler roliga saker och är tillräckligt vid medvetande för att faktiskt njuta av det roliga.

Det kommer att finnas utrymmen att sova på för de som anmäler att de är sugna på detta. I dessa utrymmen garanteras dock bara ett hårt golv och därför rekommenderar vi att du tar med dig något trevligt att sova på, som t.ex. en luftmadrass, en tältsäng eller en mjuk kompis. Beroende på hur vår budget ser ut kan det kosta extra att sova på konventet.

MAT OCH SÅNT

Mat finns lite varstans i Växjö, bl.a. på konventet. Maten är enkel men näringsrik och det kommer att finnas några olika alternativ för de som inte vill eller kan käka viss mat. Vill man ha pizza, burgare eller oxfilé finns detta inom vandringsavstånd.

Naturligtvis kommer vi att tillhandahålla diverse onyttigheter i form av godis, snacks och läskeblask på konventet. Allt till rimliga konventspriser.